Alap szolgáltatásunk

Leveleket olvashat POP3, IMAP4 protokollok és ezek titkosított változataival, illetve korlátlan levélmennyiséget küldhet az SMTP szerverünk segítségével (akár titkosított csatornán keresztül).
Leveleit elolvashatja, vagy levelet küldhet bárhonnan, bármikor, csupán egy böngésző, vagy a számítógépére telepített és megfelelően beállított e-mail kliens (Mozilla ThunderBird, Outlook) segítségével.

Tárhelyszolgáltató-váltás nélküli levelezés

Ha nem elégedett jelenlegi tárhelyszolgáltatójának levelezési szolgáltatásaival, de egyébként nem helyezné át weboldalát, a legjobb megoldást nyújtjuk Ön számára. Kijelölt aldomain segítségével (például mail.domain.hu) korlátlanul használhatja levelezési szolgáltatásainkat.

Tárhelybérlés domain regisztrációval vagy átkéréssel

Rendelési folyamatot a Domainkereső oldalunkon kezdheti meg.

E-mail

Bővebb információ kérését, megrendelését az ugyfelszolgalat@domaintank.hu e-mail címünkre várjuk.

Önnek megbízhatóak a programozói?

Könnyen megértik egymást? Gördülékenyen folyik a munka? Minden elképzelését meg tudják valósítani? Vagy netán nehézkes a kommunikáció, gyakran elérhetetlenek, folyamatosan áll a fejlesztés, és sok kérésre mondják azt, hogy nem valósítható meg?

Itt az ideje, hogy megbízható programozói legyenek!

Vállalatunk mostantól stratégiai partnerként dolgozik együtt Magyarország legmegbízhatóbb szoftver- és webfejlesztő csapatával. Az igényes és egyedi megoldásokon kívül tudatos szemléletmódjukkal, valamint komplex gondolkodásukkal vívták ki elismerésünket. Megtalálnak számos olyan lehetőséget is, amellyel plusz felszabaduló időt és energiát biztosítanak, új lendületet víve mind saját, mind vállalkozása életébe.Legfrissebb hírek

Új php verzió: php 7.0
2016-02-15 22:02:16

Bővítettük a php verziók listáját a 7.0-ás verzióval, így most már választható: 5.2, 5.3, 5.6, 7.0. Frissíteni admin felületünkön a Webhely menüponton belül a webhely adatlapján keresztül lehet.

Fontos tudnivaló, hogy a 7-es verzióban olyan fejlesztések történtek, melyek során nem volt elsődleges szempont a visszafelé való kompatibilitás. Célszerű a 7-es verzióval beállított oldalak működését ellenőrizni, mielőtt egy webhely élesítés történik.

Az átállásról, változásokról több információt a php.net oldalon lehet találni: Átállási információk PHP 5.6.x-ről PHP 7.0.x-re

php frissítés 5.6-ra
2015-10-22 06:06:50

A jelenlegi verziók mellé bekerült az 5.6-os verzió is. Frissíteni admin felületünkön a Webhely menüponton belül a webhely adatlapján keresztül lehet.

PhpMyadmin frissítés
2015-02-21 17:05:23

Frissítettük a phpmyadmin-t a legújabb 4.3.10-es verzióra.

Postafiókok méretkorlátozásának megszüntetése
2015-01-13 22:32:49
A postafiókok méretének korlátozása több kárt okozott, mint hasznot, ezért megszüntettük.
Automata válaszküldő
2012-03-16 05:22:08
Új funkcióval bővült a levelezést kezelő programunk, immáron automata válasz is küldhető.

Összes hírek

Iratkozzon fel RSS hírcsatornánkra

Összes hírcsatorna: http://domaintank.hu/rss