Szerver beszerzés, bérlés

  • Bővítésre van szüksége?
  • Eszközei elavultak, lassúak?
  • Nem tudja milyen eszközre van szüksége?
  • Teljesítményproblémái vannak?

Rendszertervezés, tanácsadás

Informatikai rendszereihez, szerver rendszereihez előzetes igényfelmérés alapján erőforrás és rendszertervezési, meglévő rendszerek esetében optimalizációs (refactoring) támogatást nyújtunk.

Eszköz beszerzés

Magyarország legnagyobb hardver disztribútoraival állunk kapcsolatban (desktop, szerver, szoftver), így nem okoz problémát komplett szerverek, alkatrészek legoptimálisabb áron történő beszerzése. A szükséges eszközöket, azok erőforrás igényét is megtervezhetjük, illetve az általunk beszerzett eszközök esetében garanciális ügyintézést nyújtunk.

Szerver bérbeadás

Az állandó szolgáltatáshoz és hibátlan üzemeltetéshez elengedhetetlen a megfelelő technikai háttér. Azoknak, akik nem kívánnak nagy összegeket beruházni egy szerver megvásárlásába, szabad eszközeinket bérbe adjuk. A bérbeadott eszköz nem elvihető, azok csak távoli eléréssel érhetőek el. Szervereinkre állandó hardware garanciát adunk, probléma esetén adott időn belül elvégezzük a hibás elem cseréjét, vagy másik eszközt biztosítunk.

Irodai eszközöket (fájlszerver, router, switch, tűzfal) kihelyezéssel is bérbeadunk rendszeres felügyeleti szerződés esetén.

Szervereink legtöbbje dupla processzoros Intel, Asus, Dell vagy Supermicro eszközök.

Hosszú távú szerződés esetén új, testreszabott eszközöket is beszerezhetünk. Saját szerveink a BIX kerülnek elhelyezésre IP konzol hozzáféréssel.

Bővebb információ telefonon: 0670 / 397-9408, Malina László

.hu akkreditált regisztrátor Avast viszonteladó
ESET viszonteladó   RIPE tagság

Legfrissebb hírek

Frissítettük a php verziókat
2022-05-09 13:21:54

Újra bővítettük a php verziók listáját, így most már választható: 5.2, 5.3, 5.6, 7.0, 7.3, 8.0 és a 8.1-es verziók.

Frissíteni admin felületünkön a Webhely menüponton belül a webhely adatlapján keresztül lehet.

Mint mindig, célszerű verzióváltásnál az oldalak működését ellenőrizni, mielőtt egy webhely élesítése megtörténik. Előfordulhatnak olyan módosítások, amelyek az oldalaink működését befolyásolhatják.

A változásokról több információt a php.net oldalon lehet találni (angol nyelven): 

Verzióváltás 7.3-ról 7.4-re

Verzióváltás 7.4-ről 8.0-ra

Verzióváltás 8.0-ról 8.1-re

Új php verzió: php 7.0
2016-02-15 22:02:16

Bővítettük a php verziók listáját a 7.0-ás verzióval, így most már választható: 5.2, 5.3, 5.6, 7.0. Frissíteni admin felületünkön a Webhely menüponton belül a webhely adatlapján keresztül lehet.

Fontos tudnivaló, hogy a 7-es verzióban olyan fejlesztések történtek, melyek során nem volt elsődleges szempont a visszafelé való kompatibilitás. Célszerű a 7-es verzióval beállított oldalak működését ellenőrizni, mielőtt egy webhely élesítés történik.

Az átállásról, változásokról több információt a php.net oldalon lehet találni: Átállási információk PHP 5.6.x-ről PHP 7.0.x-re

php frissítés 5.6-ra
2015-10-22 06:06:50

A jelenlegi verziók mellé bekerült az 5.6-os verzió is. Frissíteni admin felületünkön a Webhely menüponton belül a webhely adatlapján keresztül lehet.

PhpMyadmin frissítés
2015-02-21 17:05:23

Frissítettük a phpmyadmin-t a legújabb 4.3.10-es verzióra.

Postafiókok méretkorlátozásának megszüntetése
2015-01-13 22:32:49
A postafiókok méretének korlátozása több kárt okozott, mint hasznot, ezért megszüntettük.

Összes hírek

Iratkozzon fel RSS hírcsatornánkra

Összes hírcsatorna: http://domaintank.hu/rss