DomainTank Informatikai Kft.

Cégünk 2011. decemberében alakult abból a célból, hogy a 2007-ben létrehozott és azóta többféle informatikai szolgáltatást nyújtó Processnet Informatikai Bt. domain regisztrációs és webhosting szolgáltatását a továbbiakban önállóan kezelje tovább.

A két cég tulajdonosa és menedzsmentje továbbra is ugyanaz, a váltásra csupán üzletpolitikai okok sarkalltak minket.

A Processnet Bt. kizárólag rendszergazdai, rendszerüzemeltetői és programfejlesztési tevékenységet végez.

Legfontosabb tevékenységünk továbbra is magánszemélyek és cégek internetes megjelenéséhez, a kis-, és közepes vállalkozások hatékony ügyviteléhez szükséges technikai és adminisztrációs hátterének biztosítása, illetve domain nevekkel kapcsolatos adminisztrációs feladatok teljes körű ügyintézése.

Szolgáltatásaink alappillére a saját készítésű szoftverek használata. Bár nagy mértékben használunk mások által készített programokat is, a speciálisabb programokat magunk készítjük el, így nincs a kezünk megkötve licensz és egyéb programvédelmi eszközökkel, illetve nem terhelnek minket plusz költségek sem, ami lehetővé teszi az üzleti világban korrektnek nevezhető áraink kialakítását.

Céljaink

Folyamatosan tervezünk és készítünk elő olyan megoldásokat, amelyek hasznosak lehetnek egy vállalat működésében, de alkalmazásuk költséges hátteret igényelne. Tárhelyszolgáltatásaink kapcsán szinte minden különleges igényt kitudunk elégíteni, mindenre találunk egyedi megoldást.

Célkitűzésünk a hosszú távú partnerkapcsolatok kialakítása mellett az, hogy ügyfeleinknek korrekt árakon olyan ideális szolgáltatásokat nyújthasunk, amelyekhez hasonlót más szolgáltatóknál nem, vagy csak nagyon magas áron és korlátozottan vehetnek igénybe.

Vállalati filozófiánk a megelégedettségre alapuló hosszú távú partnerkapcsolatok kialakítása korrekt árakkal és a legideálisabb szolgáltatásokat nyújtásával.

Kérjük, hogy a fenti linkmenüink segítségével ismerje meg szolgáltatásainkat és üzletpolitikánkat. Ha mindkettő megnyerte tetszését, keressen meg minket űrlapjaink segítségével vagy telefonon keresztül hétköznapokon 8-20 óráig, hétvégén 10-20 óráig, illetve e-mail útján, szívesen állunk rendelkezésére.

.hu akkreditált regisztrátor Avast viszonteladó
ESET viszonteladó   RIPE tagság

Legfrissebb hírek

Frissítettük a php verziókat
2022-05-09 13:21:54

Újra bővítettük a php verziók listáját, így most már választható: 5.2, 5.3, 5.6, 7.0, 7.3, 8.0 és a 8.1-es verziók.

Frissíteni admin felületünkön a Webhely menüponton belül a webhely adatlapján keresztül lehet.

Mint mindig, célszerű verzióváltásnál az oldalak működését ellenőrizni, mielőtt egy webhely élesítése megtörténik. Előfordulhatnak olyan módosítások, amelyek az oldalaink működését befolyásolhatják.

A változásokról több információt a php.net oldalon lehet találni (angol nyelven): 

Verzióváltás 7.3-ról 7.4-re

Verzióváltás 7.4-ről 8.0-ra

Verzióváltás 8.0-ról 8.1-re

Új php verzió: php 7.0
2016-02-15 22:02:16

Bővítettük a php verziók listáját a 7.0-ás verzióval, így most már választható: 5.2, 5.3, 5.6, 7.0. Frissíteni admin felületünkön a Webhely menüponton belül a webhely adatlapján keresztül lehet.

Fontos tudnivaló, hogy a 7-es verzióban olyan fejlesztések történtek, melyek során nem volt elsődleges szempont a visszafelé való kompatibilitás. Célszerű a 7-es verzióval beállított oldalak működését ellenőrizni, mielőtt egy webhely élesítés történik.

Az átállásról, változásokról több információt a php.net oldalon lehet találni: Átállási információk PHP 5.6.x-ről PHP 7.0.x-re

php frissítés 5.6-ra
2015-10-22 06:06:50

A jelenlegi verziók mellé bekerült az 5.6-os verzió is. Frissíteni admin felületünkön a Webhely menüponton belül a webhely adatlapján keresztül lehet.

PhpMyadmin frissítés
2015-02-21 17:05:23

Frissítettük a phpmyadmin-t a legújabb 4.3.10-es verzióra.

Postafiókok méretkorlátozásának megszüntetése
2015-01-13 22:32:49
A postafiókok méretének korlátozása több kárt okozott, mint hasznot, ezért megszüntettük.

Összes hírek

Iratkozzon fel RSS hírcsatornánkra

Összes hírcsatorna: http://domaintank.hu/rss