Kihagyás

Jognyilatkozatok és Tudásbázis

Dokumentációs központunk tartalmazza az összes általunk nyújtott szolgáltatással kapcsolatos jognyilatkozatainkat, szerződési feltételeket és egyéb jogi dokumentációt, illetve igyekszünk napra kész pontossággal szolgáltatásainkkal kapcsolatos leírásokat, beállítási sergédeleteket, használati útmutatókat is közzé tenni.

Információk pontossága és felhasználása

Tudásbázissal kapcsolatban a lehető legnagyobb mértékben törekszünk arra, hogy pontos információkat nyújtsunk, de előfordulhatnak hibák, vagy rosszul megközelített tájékoztatási módszer, ezért szíves elnézését kérjük, de ezekkel kapcsolatban erkölcsi vagy anyagi felelősség nem terhel minket.

A Dokumentációs központunk kizárólag személyes célokra használható, üzleti célokra csak partneri szerződés alapján. Az itt található információk, adatok, képek nem módosíthatóak, nem másolhatóak, nem adhatóak el, publikálásuk pedig kizárólag a DomainTank Kft. és a forráscím feltüntetése mellett engedélyezett. Az ajánlatok, termékek kizárólagosan a DomainTank Kft. tulajdonát képezik, ami alól kivételt képeznek DomainTank Kft. üzleti partnerei, akik együttműködési szerződésük alapján használhatják üzleti célokra a honlap tartalmát.

Szerzői jogok

A DomainTank Kft. az ötlet- és végrehajtási terv kizárólagos tulajdonosa, minden szoftver a DomainTank Kft. oldalain a DomainTank Kft. tulajdonát képezi. A portálon található minden információ szerzője a DomainTank Kft., valamint az együttműködő partnerek. A nem DomainTank Kft. tulajdonát képező anyagok külön jelöltek. Bármilyen szerzői jogsértés észlelése esetén ugyfelszolgalat@domaintank.hu email címre kell értesítést küldeni.

Minden fénykép, különösen azok, amelyeken a DomainTank Kft. védjegye található, a DomainTank Kft. kizárólagos tulajdonát képezik. A honlapon található minden anyag szerzői joga a DomainTank Kft.-t illeti. Önnek megengedett az információk másolása, publikálása, amennyiben nem üzleti célokra használja fel. Üzleti célú felhasználáshoz DomainTank Kft. értesítése és írásos engedélye nélkül tilos. Minden jog fenntartva.

Tiltott használat

Ön a honlap használatával kötelezettséget vállal arra, hogy az adatokat és információkat, vagy bármilyen más anyagot, ami a DomainTank Kft. tulajdonában, védelme alatt áll, nem használ más célra, mint ami a Webhely Használat Feltételeiben szerepel. Ön szintén kötelezettséget vállal azért, hogy a számára illetéktelen adatok megszerzésére, nem engedélyezett feladatok elvégzésére nem indít kísérletet, és minden tudomására jutott jogszerűtlen beavatkozásról azonnal értesíti a DomainTank Kft-t.

Abban az esetben, ha Ön

  • az itt megadott Feltételeknek,
  • a Webhely Használat Feltételeinek,
  • az Adatvédelmi Tájékoztatónak és
  • a Süti Kezelési Tájékoztatónak

nem tud vagy kíván eleget tenni, úgy el kell tekintenie a DomainTank Kft. oldalainak látogatásától.

Azzal, hogy Ön látogatója marad a DomainTank Kft. oldalainak, úgy tekinthető, hogy egyetért a feltüntetett Feltételek és Szabályok minden pontjával.